avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am contract de comodat - pot face la randul meu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am contract de comodat - pot face la randul meu contract de comodat?

Buna ziua
am luat un spatiu cu contract de comodat, imi deschid punct de lucru acolo, pot sa cedez 3mp unei alte firme tot cu contract de comodat?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: elena1312 , utilizator 16:53, 6 Iunie 2013
Nu fara acordul proprietarului.
si daca imi da acordul, imi face in scris un acord, cum trebuie sa arate? cum se numeste, acord de subcomodare sau cum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pf ofera in comodat unei firme un spatiu (cu drept de subinchiriere). se poate ca firma sa subinchirieze spatiul altor pf? Veridis Quo Veridis Quo Buna ziua Am o dilema care suna cam asa: >PF ofera in comodat un spatiu unei firme cu drept de subinchiriere stipulat in contract >Firma ofera in ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru pe santier adinaelena adinaelena Buna ziua Doresc sa deschid un punct de lucru pe un santier .Ca \\"dovada de spatiu\\",avand in vedere ca nu exista un contract de inchiriere sau de vanzare ... (vezi toată discuția)
Inregistrare punct lucru pe locuinta onrc natarau natarau Buna ziua! La ONRC imi vor accepta sa inregistrez un punct de lucru cu codurile CAEN dorite de mine, daca spatiul este inregistrat ca locuinta si nu spatiu ... (vezi toată discuția)