avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inregistrare punct lucru pe locuinta ONRC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inregistrare punct lucru pe locuinta ONRC

Buna ziua!

La ONRC imi vor accepta sa inregistrez un punct de lucru cu codurile CAEN dorite de mine, daca spatiul este inregistrat ca locuinta si nu spatiu comercial? Pot face oricand contract de comodat pe firma, de la proprietar, pot obtine si acordul vecinilor, dar inca nu a fost demarata procedura de schimbare in spatiu comercial si sunt presat de o anumita situatie sa il am deschis la ONRC.
Cel mai recent răspuns: Dacii74 , utilizator 02:24, 1 Iulie 2015
In baza unui contract de comodat/inchiriere cu proprietarul puteti oricand deschide un punct de lucru la o anumita adresa, chiar daca nu are destinatia de spatiu comercial.
Multumesc frumos pentru raspuns. As mai avea o nelamurire, la care sper de asemenea sa gasesc solutia.
Blocul in care este situat imobilul e nou construit (chiar inca se mai finalizeaza ultimele retusuri la el). Nu sunt toate apartamentele vandute si nu exista inca o asociatie de proprietari. Dezvoltatorul este dispus sa ma ajute cu orice semnaturi.
Exista un model anume de declaratie acord proprietari pentru un astfel de caz? Am model doar cu acord asociatie proprietari, dar aceasta nu e infiintata inca, si practic nu exista un presedinte sau stampila care sa fie semnat / aplicat pe act. Sper ca m-am facut inteles.
Cred ca am gasit deja raspuns. Trebuie completata o declaratie pe propria raspundere, ca nu este infiintata asociatia si doar luat acordul vecinilor., corect?
Da,este corect .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul proprietarilor pt. o societate comerciala stvlasceanu stvlasceanu Intr-un bloc prevazut din constructie cu spatii comerciale la parter si unde a functionat pana acum o firma care comercializa textile, s-a mutat o societate ... (vezi toată discuția)
Asociatia de locatari mi-a refuzat avizul pt sediu social... someonedan someonedan Buna ziua. Revin cu o problema, chiar daca am mai discutat-o in topicul "Datorii la asociatia de proprietari !! Acord sediu valabil?". Nu mai repet problemele ... (vezi toată discuția)
Se poate deschide salon infrumusetare in bloc fara spatii comerciale fara acordul tuturor locatarilor? mkta23 mkta23 Se poate deschide salon infrumusetare in bloc fara spatii comerciale fara acordul tuturor locatarilor? Locuiesc intrun complex rezidential nou in bucuresti, ... (vezi toată discuția)