La ONRC imi vor accepta sa inregistrez un punct de lucru cu codurile CAEN dorite de mine, daca spatiul este inregistrat ca locuinta si nu spatiu comercial? Pot face oricand contract de comodat pe firma, de la proprietar, pot obtine si acordul vecinilor, dar inca nu a fost demarata procedura de schimbare in spatiu comercial si sunt presat de o anumita situatie sa il am deschis la ONRC.
In baza unui contract de comodat/inchiriere cu proprietarul puteti oricand deschide un punct de lucru la o anumita adresa, chiar daca nu are destinatia de spatiu comercial.
Multumesc frumos pentru raspuns. As mai avea o nelamurire, la care sper de asemenea sa gasesc solutia.
Blocul in care este situat imobilul e nou construit (chiar inca se mai finalizeaza ultimele retusuri la el). Nu sunt toate apartamentele vandute si nu exista inca o asociatie de proprietari. Dezvoltatorul este dispus sa ma ajute cu orice semnaturi.
Exista un model anume de declaratie acord proprietari pentru un astfel de caz? Am model doar cu acord asociatie proprietari, dar aceasta nu e infiintata inca, si practic nu exista un presedinte sau stampila care sa fie semnat / aplicat pe act. Sper ca m-am facut inteles.
Cred ca am gasit deja raspuns. Trebuie completata o declaratie pe propria raspundere, ca nu este infiintata asociatia si doar luat acordul vecinilor., corect?