avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale acordul proprietarilor pt. o societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

acordul proprietarilor pt. o societate comerciala

Intr-un bloc prevazut din constructie cu spatii comerciale la parter si unde a functionat pana acum o firma care comercializa textile, s-a mutat o societate comerciala cu profilul activitatii "pariuri sportive". Noua societate trebuie sa obtina acordul asociatiei de proprietari ?
Cel mai recent răspuns: ContSters69724 , utilizator 08:12, 9 Noiembrie 2009
In mod legal, daca spatiul este declarat la registrul comertului, inregistrarea ca sediu sau punct de lucru nu se poate face decat cu avizul proprietarilor vecini si al asociatiei de proprietari.
Din cate stiu eu dc s-a schimbat destinatia imobilului in spatiu comercial nu mai este nevoie de avizul asociatiei si nici de acordul vecinilor.
E nevoie de acordul Asociatiei numai cand este vorba de schimbarea destinatiei imobilului.
ce ati facut? trebuie acordul sau nu? sunt in aceiasi situatie. nu am nici o sansa sa imi dea cineva acordul. dar e spatiu comercial. sunt proprietar!
Pai daca este spatiu comercial prin constructie nu ai nevoie de nimic. Nu scrie in actul de propietate ca este spatiu comercial?
Daca scrie e OK!

Alte discuții în legătură

Acordul proprietarilor pentru un restaurant la partier Jvs81 Jvs81 Buna.In vedere deschiderii unei pizzerii pentru a obține autorizație de la primărie mi sa cerut sa aduc acordul proprietarilor din acel bloc... Acum ... (vezi toată discuția)
Buna. daca ai un spatiu comercial la parterul blocului transformat ... Ralu100- Ralu100- Buna. Daca ai un spatiu comercial la parterul blocului transformat din apartament , pentru punct de lucru al firmei SRL iti trebuie din nou un acord de la ... (vezi toată discuția)