Buna ziua,va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu o mare problema pe care o am.Stau in apartamantul soacrei mele,cu care am facut contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere,dansa are problem cu alcoolul si vrea sa ne dea afara din casa.Intrebarea mea este daca poate sa ne dea afara?
Multumesc anticipat
nu va poate da afara din casa atat timp cat dreptul de proprietate este trecut pe numele dvs, deoarece dansa a vandut iar dvs ati cumparat pri act notarial.
In acest moment nu are cum sa va dea afara din casa deoarece dvs sunteti proprietari.
Poate insa promova actiune in instanta de rezolutiune a contractului pt neindeplinirea obligatiilor contractuale de intretinere.
Asa ca tb sa va indepliniti aceste obligatii ca si pana acum, sa aveti acte in acest sens si martori si - mai ales -- sa incercati sa o ajutati cu problema pe care o are. Face parte din obligatiile dvs asumate prin contractul semnat.
multumesc frumos,dar ea deja a inceput sa-mi stranga din lucruri si sa-mi ameninte copilul ca ne da afara,poate contesta actul de vanzare cumparare dandu-ma in judecata?
(Interventie moderator: Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, contravine regulamentului forumului)
Evacuare concubin
eu19788
Bună seara. Concubinul soacrei, poate fi evacuat,... dacă la locuința respectivă vorbim de un contract de întreținere cu clauză de abitație viageră ... (vezi toată discuția)