avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concedieri colective, intretinatori de familie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concedieri colective, intretinatori de familie

Va rog sa imi spuneti daca la ora actuala la concedierile colective(in cazul meu la Posta Romana)mai este valabila legea ce prevede ca singurii intretinatori de familie nu pot fi concediati..Adica eu mama intretinator copil+sot .Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 6 Iunie 2013
achrisa, utilizator
Cel mai recent răspuns: achrisa , utilizator 19:36, 6 Iunie 2013
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Criteriile pentru stabilirea ordinii de prioritate la concediere trebuie sa fe prevazute in reg.intern, in ccm aplicabil sau intr-un act normativ.

Din cate stiu , in speta, criteriile se vor stabili de comun acord între Compania Naţionala Poşta Română (CNPR) şi Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România (SLPR),
Asadar, luati legatura cu sindicatul si vedeti ce va spun.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii - contract de munca, restructurari Mihaela Capatina Mihaela Capatina Buna ziua In cazul unor restructurari care sunt criteriile legale de restructurare tinand cont ca este societate comerciala care nu are contract colectiv de ... (vezi toată discuția)
Criterii concediere minval minval la o concediere individuala, persoana care este pensionar si cumuleaza cu salariul si care nu este identificata pentru concediere, moral sau legal va trebui sa ... (vezi toată discuția)
Ccm la nivel national si ccm la nivel de societate comerciala cristina69 cristina69 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca exista un CCM incheiat la nivel de societate comerciala, mai are aplicabilitate si CCM la nivel national incheiat ptr. ... (vezi toată discuția)