avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Prelungire abuziva contract telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Prelungire abuziva contract telefonie mobila

Cat de legale sunt contarctele prelungite verbal la telefon in conditiile in care eu nu am primit un exemplar in 5 zile conform ordonantei 11/2011
Art. 54. - Utilizatorului final trebuie să i se transmită în scris, în formă tipărită sau pe un alt suport durabil la dispoziția sa și la care acesta are acces sau, dacă utilizatorul final este de acord, în formă electronică, cel mai târziu în termen de 5 zile lucrătoare de la data încheierii contractului.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:44, 7 Iunie 2013
Sunt legale, vointa de a contracta poate fi exprimata atat verbal cat si in scris. Cititi Ordonanta 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
Daca nu ati primit forma scrisa a contractului aveti 90 de zile de la data cand v-ati exprimat acordul pentru prelungire sa ii auntati ca il denuntati unilateral.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract romtelecom mariasava mariasava am un contract incheiat cu romtelecom , din vara anului 2012, pe o perioada de 24 luni , acest contract a fost incheiat telefonic , nu am unul si acasa , am ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila modificat telefonic arina24 arina24 Buna dimineata, Am o problema cu furnizorul de telefonie mobila. Mama mea are un abonament de 7 ani la un furnizor (nu cred ca am voie sa ii spun numele). ... (vezi toată discuția)
Comert online aartist aartist BUNA ZIUA, VA ROG SA-MI SPUNETI DACA IN CAZUL ACHIZITIONARII DE PE INTERNET A UNEI CARTI, BROSURI, LUCRARI AM DREPTUL DE A DENUNTA UNILATERAL CONTRACTUL DE ... (vezi toată discuția)