avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comisie rogatorie Italia - audiere minor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comisie rogatorie Italia - audiere minor

Care este procedura pt o instanţă din ţară sesizată cu o cerere de divorţ, pentru audierea unui minor (peste 10 ani) aflat in Italia ? Procedura se derulează prin minister? Cine suportă costurile?

Alte discuții în legătură

Sunt în divorț, iar minorul e cu mine în italia. am probleme cu mama lui din cauza semnăturilor pe care trebuie să mi le dea, pot cere, temporar, custodie totală? MgcMarius MgcMarius Sunt în proces de divort cu minor iar minorul locuieste cu mine in Italia. Aici mai tot anul am nevoie si de semnatura mamei pentru diferite chestii ... (vezi toată discuția)
Posibila rapire de minor EMIL1962 EMIL1962 Buna seara, Pe scurt ,casatorit de 12 ani nu au fost certuri familiale niciodata am decis de comun acord sa plece sotia mea in vacanta la sora ei pe perioada ... (vezi toată discuția)
Audiere minor Ioana Ap Ioana Ap Buna ziua sunt in divort in Romania, am un baiat de 14 Ani , baiatul va fi audiat in Italia pentru ca nu pot sa merg in Romania cu el , tatal nu vrea sa imi ... (vezi toată discuția)