avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Audiere minor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Audiere minor

Buna ziua sunt in divort in Romania, am un baiat de 14 Ani , baiatul va fi audiat in Italia pentru ca nu pot sa merg in Romania cu el , tatal nu vrea sa imi dea semnatura pentru a ma intoarce inapoi cu minorul. Intrebarea mea este cat dureaza pana primesc acest act sa ma prezint la audiere prin comisie rotatorie? Avocata mea a zis ca trimiso in noiembrie 2019 suntem in februarie 2020 si nu am primit nimic. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioana Ap , utilizator 14:55, 9 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Intrebati un avocat din localitatea dumneavoastra din Italia.
Totul tine de legile si instantele italiene.
Inca ceva, puteti solicita, tot prin avocat, ca instanta sa pronunte o sentinta care sa suplineasca acordul tatalui pentru iesirea minorului din tara.
Nu av angajat de dvs va întârzie ci realizarea unei proceduri între 2 țări,procedura care se efectuează destul de greoi.
Va Multumesc!

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Intrebati un avocat din localitatea dumneavoastra din Italia.
Totul tine de legile si instantele italiene.
Inca ceva, puteti solicita, tot prin avocat, ca instanta sa pronunte o sentinta care sa suplineasca acordul tatalui pentru iesirea minorului din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie exclusiva minor 4 ani actualmente in italia nellypac nellypac Buna ziua,am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta,Eu traiesc in italia si am o fetita de 4 ani(nu sunt casatorita cu tatal fetitei)sutem despartiti din 2014 ... (vezi toată discuția)
Tatal vrea sa ceara cetatenie italiana pt copil fara acordul mamei Florentina_A Florentina_A Copilul are 5 ani, dar parintii nu au fost niciodata casatoriti. A locuit pana acum in tara fiind in grija mamei. Tatal este cetatean italian si nu a locuit in ... (vezi toată discuția)
Copiii majori pot fi chemati ca martori in caz de divort al parintilor? stela_iach stela_iach Buna ziua!! Sunt o fata de 22 de ani intr-o situatie destul de grea...... multumesc anticipat celor care vor citi acest mesaj, si daca aveti sfaturi/lamuriri, ... (vezi toată discuția)