avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Inregistrare impozit profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Inregistrare impozit profit

Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti cum se inreg. impozit profit de recuperat?(ex. trim .1-imp.pr.de plata 1000:trim.2-imp.pr.de plata-2000;trim.3-imp.pr.de plata-3000:imp.total anual de plata-550:dif.de 150 cum o inreg.contab.? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: sfarghiuelena , utilizator 10:43, 8 Iunie 2013
Cum procedez daca nu am inregistrat in decembrie 691=441 -500,dar am declarat in D101 corect.Mentionez ca am depus bilantul,deci la decembrie nu mai pot face modificari.Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit de recuperat expro expro daca am conf decl.101 impozit platit in plus in 2009, in 2010 platesc mai putin cu diferenta? (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile OMHR OMHR buna ziua ma puteti ajuta va rog imp. trim I 0 lei imp trim II 1284 lei imp trim III 550 imp trim IV = trim III 550 lei acestea sunt sumele din decl ... (vezi toată discuția)
Impozit la sfarsitul anului 2009 jevelson jevelson Buna ziua, Nu stiu cum trebuie procedat cu impozitul pe profit aferent anului trecut. Firma se incadreaza in plafonul de 4.300 RON forfetar/an din care in ... (vezi toată discuția)