avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuzare judecator?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuzare judecator?

Revin cu o noua problema:
Am introdus cerere de revizuire a unei hotarari judecatoresti la o contestatie la executare silita minor,contestatie respinsa atat in fond, cat si la recurs, cu motivatii absolut halucinante, in afara legilor existente. Ceream doar anularea actelor executarii, care nu au respectat procedura legala.
Pana acum, s-a amanat de cateva ori din lipsa de procedura cu paratul, cand in final a fost procedura(prin telefon, disponibil din primul termen), in sedinta, judecatorul a spus ca ramane in pronuntare.
Pe site Just.ro, apare reluarea dezbaterilor, citarea reclamantei cu intampinarea paratului.
Mentionez ca la dosar, inaintea sedintei, nu exista nici un inscris nou.
Pana acum, nici la fond, nici la recurs, paratul n-a depus intampinare, doar executorul a invocat exceptia lipsei calitatii procesuale pasive.
Am aflat ca judecatorul care judeca revizuirea este concubinul judecatoarei de la fond, al carei hotarare cer a fi revizuita.. Nu am dovezi-declaratii, poze, etc., doar avocatul mi-a spus ca e de notorietate ca cei doi sunt impreuna.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Recuzare? Scrisoare la presedintele Judecatoriei?
Ultima modificare: Vineri, 7 Iunie 2013
Martonze, utilizator
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 13:41, 7 Iunie 2013
Concubinajul nu e motiv de recuzare.Cautati alte motive care sa va ajute intr-adevar.
Ultima modificare: Vineri, 7 Iunie 2013
avvalentina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa calitatii procesuale pasive, in sentinta definitiva si irevocabila? nicusorilinca nicusorilinca buna seara intr-o sentinta definitiva si irevocabila, in care pe fond si apoi pe recurs a existat o lipsa a calitatii procesuale pasive, a paratei(a raspuns ... (vezi toată discuția)
Despre recurs znicolae9 znicolae9 Am fost implicat intr-un proces civil in calitate de parat. Am invocat lipsa calitatii procesuale pasive, aducand dovezile necesare. Instanta a acceptat ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare manuelaturcu manuelaturcu Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati ! Am avut un recurs la Curtea de Apel Pitesti . Instanta s-a mai pronuntat intr-o cauza asemanatoare cu a mea , ... (vezi toată discuția)