avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Facturare pe durata suspendarii pe motiv de neplata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Facturare pe durata suspendarii pe motiv de neplata

Buna ziua,

Am suspendat serviciul UPC pe o durata de 6 luni ,cat urma sa fiu plecata din tara, dar din mai multe motive nu am revenit in tara decat dupa 18 luni, deci 12 luni in care nu am platit facturile la upc.
Am considerat ca pe motiv de neplata o sa fie suspendat serviciul urmand ca in momentul in care ajung acasa sa platesc pana la momentul suspendarii (pe motiv de neplata), si apoi sa reconectez serviciile.Dar surpriza, m-am trezit cu o factura de 1000 de lei. E posibil sa se factureze si pe perioada in care serviciile au fost sistate? Cum procedez in situatia asta? Plus ca toate creantele au fost trecute la o firma de recuperari.E normal sa platesc servicii de care nu am beneficiat?????
Va multumesc anticipat,
Ultima modificare: Vineri, 7 Iunie 2013
avyinlove, utilizator

Alte discuții în legătură

Litigiu cu societatea de cablu tv upc gaskoe gaskoe Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta. Acum 10 ani locuiam cu chirie, mai multe familii in aceeasi curte. Unul dintre chiriasi avea incheiat un ... (vezi toată discuția)
Contract upc soprea soprea Buna ziua, In urma cu 15 ani am facut o retea de cartier cu niste prieteni. Reteaua a fost data dupa alti 5 ani lui Mitnet SRL, (alti prieteni cu o retea mai ... (vezi toată discuția)
Restanta upc romania cesionata catre top factoring gabriel_gavrila gabriel_gavrila Buna ziua! In urma cu 2 ani am reziliat amiabil un contract avut cu UPC Romania pe motiv ca urma sa ma mut in alta localitate unde ei nu puteau oferi ... (vezi toată discuția)