avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Medic generalist, vreau sa lucrez la criminalistica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Medic generalist, vreau sa lucrez la criminalistica

Buna ziua!
As dori sa stiu,daca sunt medic de medicina generala cu,cod de parafa,cum as putea sa lucrez in criminalistica?De ce studii mai am nevoie? Unde se fac?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 18:12, 10 Iunie 2013
Va trebuie o specializare in medicina legala.
Unu. Medicul legist este o specializare medicala iar criminalistul cu totul altceva.
Doi. Am ferma convingere ca niciun medic nu intreaba

daca sunt medic de medicina generala cu,cod de parafa,cum as putea sa lucrez in criminalistica?

Dupa cum niciun avocat nu intreaba
Daca sunt avocat cu stampila si sediu, cum as putea sa lucrez ... [whatever]

Trei. De vreme ce sunt o multime de specializari criminalistice insa niciuna legata de medicina (repet, medicina legala e alta ciorba de peste) ce fel de specializare urmareste @darian2006?
Asa, ca sa putem raspunde fara sa ne facem de ras.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Master criminalistica in bucuresti? ot20mat ot20mat ce mastere pe criminalistica pot urma in bucuresti? eventual chiar si curs postuniversitar.... dar strict pe aceasta specializare. si in 2009.. de fapt cat ... (vezi toată discuția)
Malpraxis geoclau2304 geoclau2304 Exista vreo specializare medicala in care nu pot fi acuzata de malpraxis? (vezi toată discuția)
Bună ziua. sunt elevă a Școlii postliceală sanitară carol ... IOM15 IOM15 Bună ziua. Sunt elevă a Școlii Postliceală Sanitară Carol Davila, specializare Asistent Medical Generalist si am 25 de ani și nu am copiii. Vă rog ... (vezi toată discuția)