avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigiu munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigiu munca

revin dinou la intrebarea urmatore am un proces de litigiu de munca care se intinde de 3 ani si asi dori sa stiu ce trebuie sa fac in momentul de fata instanta a hotarat :
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge acţiunea ca nefondată. Obligă reclamanţii să-i plătească pârâtei cheltuieli de judecată. Definitivă. Cu recurs în 10 zile de la comunicare.
Document: Hotarâre 937/2013 31.05.2013

la dosar este rezultatul expertului contabil care reiese ca partea parata trebuie sa platesca noua orele suplimentare care sunt 1000 si ceva de ore, si mai este si declaratia martorului care confirma lucrarea peste program. iara instanta refuza categoric sa nu ne plateasca orele suplimentare care reiese din rezultatul expertului eu avand fotgrafii de la pontajul electronic care se facea prezenta unde se vedea clar cat stateai la munca 13-15 ore pe zi

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:43, 17 Iunie 2013
Data comunicarii este data postei. Termenul va incepe sa curga incepand cu a doua zi de cand ati primit hotararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicarea hotararii roxanapetrica roxanapetrica buna ziua am o intrebare urgenta care necesita ajutor.Tatal meu a avut proces de munca la care s-a respins fondul.urma sa primesca hotararea instantei cu ... (vezi toată discuția)
Cai de atac iuliamariana iuliamariana Am avut un dosar la tribunal cu urmatoarea solutie : \\"Respinge cererea de ordonanţă preşedinţială formulată de reclamanta ... în contradictoriu cu ... (vezi toată discuția)
Cum sa fac sa se aplice sentinta pentru a primi drepturile banesti? UzoigweMoisAndreea UzoigweMoisAndreea Buna ziua ,am avut un proces in care sotul ,care este cetatean strain , cerea drepturile banesti dupa ce acesta a fost concediat de la servici in mod abuziv ... (vezi toată discuția)