am si eu o ? acum o luna si ceva sa dat sentinta in care am fost judecat si vad ca a scos unu din complici cazierul pt scoala de soferi si nu scria nimic pe el poate dura ceva timp pana apare sau nu o sa mai apara multumesc frumos celui ce imi rspB-)
In general apare la 3 lun oricum nu e motiv de lauda stiu din experienta persoanala eu am avut noroc si am reusit sa plec in alta tara dar alte cunostiinte cu asa belele nu si-au mai gasit de munca de la asa ceva ca deh asta e excluziune sociala la romani e f mare
Depinde de judetul din care faceti parte si de operativitatea Biroului de Executari Penale din cadrul judecatoriei care v-a condamnat precum si de cei de la serviciul de caziere. Sunt judete unde se face mentiunea in cazier inclusiv a punerii in miscare a actiunii penale importiva persoanei si astfel se stie ca s-a format un dosar penal care se va solutiona intr-un anume fel, mentiunile privind solutionarea urmand a se face dupa pronuntare.Sunt si alte judete unde nu se specifica nimic in cazier pana la doua, trei luni dupa pronuntarea instantei de judecata.
Puteti cere si dvs. sa vi se elibereze cazierul si vedeti acolo ce scrie.
succes.
av.M.Hornea