avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin

buna ziua,ma numesc popa daniel,si am mai multe intrebari,sau chiar sfaturi...ieri am fost intr un magazin de haine si am furat o geaca(65 lei),vanzatoarea m a prins,eu am scos o si i am inapoiat o dar ea a chemat si politia.am fost la politie si am dat declaratie.in declaratie am spus k bunul este la ei ca imi pare rau de ceea ce am facut,este prima si ultima abatere.nu am antecedente penale.mi au spus k voi primi o amenda penala dar nu stiu suma intre 100-1000 lei.Sunt foarte nerabdator oare mi se aplica doar amenda?iar declaratia mea va fi trimisa la procuror cum am scriso eu?va multumesc!

va multumesc mult mi ati luat o piatra de pe inima!Mi.ati fost de mare ajutor.Inca o intrebare:cam in cat timp va sosi amenda?
Greu de spus, nu exista un termen.
poate sa dureze si un an?posibil ca luna asta sa nu vina nimic acasa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin- amenda administrativa? elena0318 elena0318 acum 2 luni jumatate eu si inca o persoana am fost la un magazin de haine > de unde am sustras o pereche de blugi de 35 d lei...vanzatoarea nea prins > si a ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin - consecinte Maria2121 Maria2121 Buna ziua...am si eu o problema. Am fost intr-un supermarket si am sustras niste produse cosmetice fara sa le platesc,bagandu-le in geanta. La iesirea din ... (vezi toată discuția)
Amenda in urma furtului cristina-sta cristina-sta Buna ziua. Ieri tot cam pe la aceasta ora am sustras dintr-un magazin o jucarie ; fapt in urma caruia am ajuns la politie.Dintr-o prostie, un moment negandit. ... (vezi toată discuția)