avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Insolventa firmei, salariul angajatilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Insolventa firmei, salariul angajatilor

DACA firma e in insolventa si contractul nu sa terminat e pe 4 luni in situatia asta eu ce fac ca angajat cum voi proceda cu angajatorul il verific daca mia platit vechimea.
SALARIUL il primesc pe card.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:50, 25 Iunie 2013
Daca societatea este in insloventa, probabil ca veti intra in somaj. C.i.m. va inceta de drept la data expirarii duratei pentru care a fost incheiat , daca nu se decide prelungirea duratei pentru care a fost incheiat.

Plata contributiilor se poate verifica la ANAF.
SOMAJ nu beneficiez dar angajatorul a zis sa se dea demisia si se trece pe noua firma voi proceda asa sau sa stau pina exspira cntractul sau daca imi gasesc de munca imi dau DEMISIA bani ii primesc in final.
ATUNCI il verific la ANAF pina ma condecieaza sa fiu sigur ca mia platit darile la stat sa se ea masuri.
Nu va dati de demisia . Mai intai semnati noul c.i.m. cu viitorul angajator si apoi se va inceta vechiul c.i.m.
IN cazul ca angajatorul imi zice nu semnezi te concediez atunci il las sa ma concedieze si daca imi gasesc de munca pot sa demisionez si plec la alt angajator.
SALARIUL il primesc daca e in insolventa.
ACEASTA e ultima intrebare.
Salariul il veti primi, insa posibil cu intarziere daca societatea este in insolventa,

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz (neindeplinirea obligatiilor contractuale) nae2012 nae2012 Buna seara. As vrea sa menisionez fara preaviz invocand neexecutarea obligatiilor contractuale de catre angajator pe motiv ca in contract scrie ca voi ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat in demisionare UNHleaSHD UNHleaSHD Buna ziua! Doresc sa demisionez de la firma actuala fara preaviz si as dori sa-mi cunosc oportunitatile. Mentionez ca nu am idee ce inseamna o demisie ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz utilizator000 utilizator000 Lucrez din martie la o companie cu care am semnat un contract pt perioada 15 martie - 15 iunie cu norma de 4 ore. In data de 16 iunie am semnat o prelungire de ... (vezi toată discuția)