avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Legalitatea inregistrarii audio
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Legalitatea inregistrarii audio

o fosta angajata a venit cu sotul sa discute cu mine despre demisia ce si dat-o,cred ca sotul ei m-a inregitrat pe tel,are voie?tot batea apa in piua ca am constranso eu sa isi scrie demisia.
va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 9 Iunie 2013
nell, utilizator
nici o intregistrare a convorbirilor telefonice fie ia si de amenintare nu poata fi admisa in instanta daca respectiva intregistrare nu a fost supusa autorizarii de catre judecator .Altfel se considera incalcare a vietii private sau nu am dreptate?
Nu se cere autorizare de la judecător în caz de amenințare dacă victima a făcut înregistrarea.

Doar după sesizarea organului de urmarire penala în interceptările efectuate de acesta se cere mandat de la judecător.
Va rog sa ma ajutati , Va urma un divort cu doi copii minori fetita are 4 luni iar baietelul 4 ani si 3 luni Sotia mi-a aratat o inregistrare audio facuta in masina mea fara voia mea , se poate pune ca proba la dosarul de divort ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Martie 2018
Alexalexandruczn, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare audio ContSters101235 ContSters101235 Buna ziua. Stiu ca inregistrarile audio nu sunt admise ca probe in instanta. Intrebarea mea este: S-ar putea folosi aceste inregistrari in cursul anchetei ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica audio,important! Sonji Sonji [b]Mijloc de proba inregistrarile audio-telefonice[/b]. Daca acele inregistrari au fost trecute pe un cd sau un memory-stick si nu sunt pe suport original, in ... (vezi toată discuția)
Sunt valabile inregistrarile telefonice ca si proba in instanta? catacata2011 catacata2011 Buna seara! ma adresez celor care au la cunostinta urmatoarea problema! inregistrarile convorbirilor telefonice sunt considerate probe in instanta?Si ma refer ... (vezi toată discuția)