avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... De-ale circulatiei - aministie, recuperare carnet fara ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

De-ale circulatiei - aministie, recuperare carnet fara examen

am hotarare judecatoreasca definitive, in principiul stiu cand ma pot prezenta la examen, dupa un an sau in cazul unei amnistii imediat. intrebarea mea este; in cazul unei amnistii as putea sa mi recuperez carnetul fara examen ? din moment ce se anuleaza toate interdictiile administrative, va multumesc.

Alte discuții în legătură

Amnistie - infractiuni rutiere ContSters224507 ContSters224507 Daca cineva e judecat pentru o infractiune rutiera si apoi apare o lege de amnistie (un senator urmeaza sa propuna o dubla amnistie, una anul acesta, una anul ... (vezi toată discuția)
Tip solutie: condamnare madalin1 madalin1 Buna ziua nu am stiut exact cum sa scriu in titlu ca sa coincida cu subiectul ! Nu am fost prea cuminte in ultimul timp de aceea sa ajuns la asta ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat. Ana maria3798 Ana maria3798 Buna seara. Am si eu o intrebare: prietenul meu a primit o suspendare de permis pentru un an (adica el mi-a spus ca nu a inteles prea multe de la avocatul sau ... (vezi toată discuția)