avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Liberare conditionata, penitenciar Gaesti
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Liberare conditionata, penitenciar Gaesti

buna seara. unde se judeca liberarile conditionate celor incarcerati la penitenciarul gaiesti? la judecatoria targoviste sau...?
Cel mai recent răspuns: mayra2013 , utilizator 10:30, 21 Iunie 2013
multumesc.nu stiam ca este judecatorie in gaesti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere contravetionala o.g. 15/2002 Mirelascu Mirelascu am trimis plangerea gresit, catre o alta Judecatorie, va rog sa-mi spuneti daca mai este nevoie sa trimit plangerea. Aceasta este solutia \" Admite excepţia ... (vezi toată discuția)
La un mandat de 3 ani și 9 luni s-au executat 1 an și 10 luni, poate depune cererea pentru ... Galea ionela Galea ionela Bună seara ma puteți ajuta și pe mine cu un răspuns la un mandat de 3 ani și 9 luni sa executat 1 an și 10 luni poate depune cererea pentru eliberarea ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata Florinmoraru Florinmoraru Am fost analizat si propus pentru liberarea conditionata de comisia penitenciarului Gaesti si am termen pe 26 ianuarie la Judecatoria Gaesti. Intre timp am ... (vezi toată discuția)