avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... In timpul somajului tehnic poti sa intri in concediu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

In timpul somajului tehnic poti sa intri in concediu medical?

Buna ziua,

sunt in somaj tehnic pentru 3 luni si vreau sa stiu daca in aceasta perioada pot sa am concediu medical, concediu de odihna, sau sa ma angajez in alta parte.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:29, 10 Iunie 2013
1. Puteti sa va angajati unde doriti dvs., Codul muncii permite sa aveti mai multi angajatori in acelasi timp.

2. Concediu de odihna puteti lua daca va aproba angajatorul.

3. - Pe timpul "somajului tehnic" sunteti tot sub contract cu angajatorul asa ca puteti beneficia de concedii medicale.

Ultima modificare: Luni, 10 Iunie 2013
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz concediu de odihna dnella dnella Buna ziua. Sunt in concediu medical din data de 1.04.2009., pe data de 8 05.2009 am fost sa depun la birou ultimul concediu medical si am cerut in scris ... (vezi toată discuția)
Co este afectat de concediile medicale? topvion topvion Concediul de odihna anual, poate fi afectat in vreun fel de catre zilele de concediu medical sau a concediilor fara plata? acumulate in perioada acelui ... (vezi toată discuția)
Preaviz adinutza.2008 adinutza.2008 Daca inceteaza raporturile de munca in temeiul art.55, lit.b codul muncii, pot ca in perioada de preaviz(15 zile) sa imi iau concediu de odihna sau un concediu ... (vezi toată discuția)