avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... MODIFICARE PROGRAM LUCRU ANGAJATI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

MODIFICARE PROGRAM LUCRU ANGAJATI

Trebuie sa modific programul de lucru (orele 10-18). Pana acum era 9-17. Timpul de lucru ramane acelasi ( 8 ore) . Ce trebuie sa fac?
1. Trebuie sa modific asta in Revisal?
2. Se face act aditional la CIM?

Cel mai recent răspuns: vioviod , utilizator 11:47, 13 Iunie 2013
Nu trebuie sa modificati nimic in REVISAl . Se poate face act aditional cu privire la modificarea repartizarii timpului de munca.

Potrivit art.117 C.mun., programul de muncă şi modul de repartizare a acestuia pe zile sunt aduse la cunoştinţă salariaţilor şi sunt afişate la sediul angajatorului.
Asadar, Codul muncii nu cere acordul sau consultarea salariaţilor pentru stabilirea programului de muncă şi a modului de repartizare a acestuia pe zile.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ora de incepere si sfarsit a programului de lucru max36 max36 Am fost anuntat ca incepand de Luni programul de lucru se schimba din 8 ore/zi in 12 ore cu 36 liber,,ora de incepere a programului fiind 16.00 si cea de ... (vezi toată discuția)
Program de lucru aryy aryy buna ziua! lucrez la o intr de stat(membru sindicat) , patru schimburi a sase ore de L--V ! mi s-a modificat programul de lucru ... (vezi toată discuția)
Program de lucru adaugat in cim carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! CIM intocmite pana acum - faceau trimitere, in ceea ce priveste programul de lucru - la Regulamentul intern. Dupa intrarea in vigoare a OUG, ... (vezi toată discuția)