avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Relocare stoc de marfa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Relocare stoc de marfa

Buna Ziua!
Care este cea mai buna varianta prin care un SRL poate sa relocheze o parte din stocul sau de marfa catre un alt SRL, iar acesta din urma sa-i plateasca marfa la fiecare sfarsit de luna, pe masura ce vinde din acel stoc de marfa ?
Prin insotirea marfii de un aviz sau factura ?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 12:47, 11 Iunie 2013
Puteti opta pentru vanzarea in regim de consignatie in baza intelegerii stabilite intre cele doua societati in cadrul unui contract de consignatie.
Cititi acest topic :
www.avocatnet.ro/content/for...

si un model de contract :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiscalitate ctr consignatie realog realog Am o societate platitoare de TVA si am ca domeniu de activitate comert online. Nelamuririle mele sunt legate de vanzarea unor produse handmade preluate ... (vezi toată discuția)
Contabilitate carti in regim de consignatie Rodyr3 Rodyr3 Buna ziua, va rog sa - mi spuneti care este procedura corecta pentru contabilitatea marfii in regim de consignatie, in special carti. Noi le primi pe aviz de ... (vezi toată discuția)
Primire marfa in custodie si facturare(obligatii legale si fiscale) giuseppe07 giuseppe07 In cazul unui magazin(constructii) se doreste ca marfa primita de la furnizor sa nu mai fie facturata la momentul primii .(probleme de cash , ... (vezi toată discuția)