desi ladosar am contestat ,procesul verbal de incheiere la fata locului pt ca nu au existat 2 martori oculari asa cum scrie in cpp si ca am dat declaratie in fata lui,desi eu nu am fost la fata locului in acel moment,desi semnaturile nu semanau una cu alta ,precum si lipsa plansei foto de la dosar , raspuns ,suportu electronic stricat,nu pot intelege de ce nu se va tine cont de aceste aspecte ,refuzandumi si o completare sau o noua expertiza. in acest caz ce ma sfatuiti sa cer in recurs
intr-un accident rutier,in care sunt inculpat,astazi mi sa refuzat o noua expertiza,desi la dosarul cauzei lipseste plansa foto motiv ca sa stricat suportu electronic ,iar la incheierea procesului verbal de la fata locului a fost doar un martor ocular in loc de doi,si care a spus ca am declarat in fata lui....,desi eu eram la spital,si mai sunt si altele pe langa, semnatura martorului ocular difere una de cealanta ,si totusi ,instanta nu tine cont de aceste lucruri ,voi declara recurs,dar vroiam sa mai aflu si alte pareri
Buna ziua,
Dupa pronuntarea sentintei, acestea sunt motive de recurs.
Aveti grija cum le formulati.
Martorul poate fi cercetat pentru marturie mincinoasa. Puteti formula chiar acum plangere penala impotriva lui.
Va sfatuiesc sa va consultati cu un avocat ca sa nu aveti surprize. In materie penala nu e bine sa lasati lucrurile sa curga, vedeti ce se poate intampla!
Chiar daca este avocat din oficiu, discutati cu el dinainte ca sa va puneti deacord.
Multa bafta
av. Gabriel Klein Kiritescu
referitor la dosarul penal,am cateva intrebari , a lipsit plansa foto de la dosar,am solicitat-o in instanta ca proba sa admis dar raspunsul a fost ca suportul hdd e stricat si nu pot fi depuse,
a doua -P.V de constatare la fata locului pleaca de la declaratia sofer de pe logan care spune ca accidentul s-a petrecut ..,atat schita de la fata locului si expertiza pleaca de la aceasta declaratie dar in fata instantei declara ca nu a vazut momentul impactului
a treia-lipsa a doi martori asistenti la intocmirea P.V.si ca declar in fata celui care a fost desi eu nu ma aflam acolo,precum si ca semnaturile nu sunt la fel, a fost doar un martor asistent,
a patra-o banda are 3,5,ei spun ca 6 bezi fac 23 de metri in loc de 21,
a cincea nu se specifica nimic cum a fost avariata oglinda logan etc ,poate imi dati niste sfaturi,va multumesc