Sunt asociat si administrator intr-un srl , avand 50% parti sociale eu si 50% parti sociale o alta persoana.
Vreau sa ma retrag din acesta firma si constat ca nu pot; sunt legat pe viata in ciuda vointei mele . Partile sociale vreau sa le cedez gratis si sa ma revoc din functia de administrator si nu pot , deoarece acociatul nu vrea sa preia partile mele sociale gratis si nici o alta persoana .
Cum procedez sa scap din aceasta firma din care nu vreau sa mai fac parte .
Nu pot sa cred ca nu exista o procedura legala de a scapa de acest chin .
multumesc anticipat
Buna ziua,
Va trebui sa gasiti pe cineva care sa accepte sa preia partile dumneavoastra sociale.
Altfel nu se poate, din pacate.
In privinta mandatului de administrator, de comun acord cu asociatul, il puteti revoca numind alt administrator.
av. Gabriel Klein Kiritescu
din pacate nu reusesc pe nimeni care sa doreasca sa preia gratis partile sociale.
In privinta administratorului nu pot cadea de comun acord cu coasociata pentru ca nu ne intelegem .
Eu vreau sa scap din firma sau sa o radiez dar nu pot din cauza asociatei pentru ca este indaratnica si pur si simplu nu vrea .
In intanta se poate ? Daca da, unde la tribunal sau la judecatorie ?
De asemenea as vrea sa radiez societatea in baza faptului ca a espirat sediul social
Cesiune firma
georgeasca
Buna ziua, am un srl fara activitate pe care doream sa-l cesionez. Am dat anuntul pe diferite site-uri si in cele din urma m-a sunat un domn interesat de ... (vezi toată discuția)