avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilant de lichidare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilant de lichidare

Buna ziua!
Am o societate care se dizolva.Are nevoie de bilant de lichidare la 31.05.2013.Am inchis toate conturile,totul este ok numai ca nu stiu cum s aintocmesc acest bilant,pt ca l-am descarcat d epe site-ul anaf am bifat 2. persoanele juridice aflate în lichidare, potrivit legii dar nu ma lasa sa modific anul,imi apare anul 2012.Nu am mai facut pana acum,va rog sa ma ajutati.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: getarus2006 , utilizator 17:55, 18 Iulie 2013
madalina_oprea a scris:
... dar nu ma lasa sa modific anul,imi apare anul 2012.

Asa este nu puteti sa modificati. Treceti cu pixul !
Multumesc frumos!
Buna ziua!
Si eu m-am "lovit" de aceasta problema, sper sa fie primit, pentru ca am o situatie si mai rea, ADM. FIN. nu vrea sa dea certificat fiscal pentru Reg.COM. etapa a II-a, fara bilant si D101 de lichidare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant de inchidere srl simoalin simoalin Buna ziua, Am si eu de intocmit bilantul de inchidere la un SRL. Am citit postarile de pe forum pe acest subiect, insa mi-a ramas neclar pe ce formular se ... (vezi toată discuția)
Bilant de lichidare lavih lavih Regimul Contabil si fiscal a societatilor aflate in lichidare.bilantul societatilor aflate in procesul de dizolvare simultan cu licu hidare 15.12.2011 si ... (vezi toată discuția)
Bilant de lichidare noiembrie 2014 Gabriela Negrut Gabriela Negrut Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii si daca se poate, si temeiul legal pentru urmatoarea situatie: O societate doreste sa se lichideze ... (vezi toată discuția)