avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... se poate da in judecata o banca pt o asigurare de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

se poate da in judecata o banca pt o asigurare de viata necompletata?

ok am facut o cerere de cont curent l-am primit odata cu un card si tot atunci mi sa propus si o asigurare gartuita pe 2 luni de viata incaz de accident

parte fun este ca mi-au dat certificatul cu numele meu semnatura lor si a mea restul nu a mai completat nimic
adica nr de inregistrare .....
data intrarii in vigoare.....

se pot da in judecata pt acesta faza?
am vrut sa o anulez si mi-au dat o cerere in care trebuia sa scriu nr de inregistrare a certificatului....cand m-am uitat pe el nimic....
Cel mai recent răspuns: Adelaida Fulea , Avocat 10:27, 11 Martie 2009
Orice contract( asigurarea este de fapt un contrac sinalagmatic) trebui incheiat si semnat in atitea exemplare cite parti sunt. Soliciati exemplarul d-voastra sau adresativa CSA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot actiona in judecata firma de asugurari? TRAIAN78 TRAIAN78 Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarea problema si v-as ruga mult sa-mi dati un sfat Sunt asigurat RCA la o societatea X, societate care \"din burta\" ma ... (vezi toată discuția)
Carpatica asig X-treme X-treme Buna ziua, In legatura cu un dosar de dauna respins de Carapatica Asig , am si eu doua intrebari : 1. Se poate solicita o asa numita reconciliere catre ... (vezi toată discuția)
Credit cu polita de asigurare edigab edigab Buna ziua, am o problema, tatal meu a contractat un credit in 2006 la o banca Bancpost ulterior a fost sunat si i sa comunicat ca a fost incheiata o polita ... (vezi toată discuția)