avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... judecat in lipsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

judecat in lipsa

Text din citatie In caz de neprezentare a partilor se va putea trimite un inscris, judecata urmand a se face in lipsa? la ce inscris se refara? Daca s-au indeplinit procedurile de pe noul cod de pr civila:cerere de chemar in judecata-intampinare-raspuns la intampinare - in situatia in care nu se prezinta partile ce inscris mai trebuie trimis?
multumesc!
Cerere prin care solicitati judecarea cauzei in lipsa dvs.:D, asta daca nu doriti sa va prezentati. Daca in schimb va prezentati, ignorati mentiunea respectiva.

Av.M.Hornea
Ultima modificare: Luni, 10 Iunie 2013
Mihaela Hornea, Avocat
daca nu ati mentionat in nici unul din inscrisurile enumerate, ca judecarea se poate face si in lipsa, acest lucru se poate intampla daca partea adversa a cerut acest lucru...daca nu a cerut, puteti sa trimiteti dvs. o cerere scrisa de judecare in lipsa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie in calitate de intervenient mircea_savu2003 mircea_savu2003 Buna ziua, As dori o informatie referitor la o citatie in care am calitatea de intervenient. Procesul in care sunt citat este o plangere contraventionala, ... (vezi toată discuția)
Termen in sedinta publica elenisa elenisa La data implinirii termenului apare pe sit-ul judecatoriei - Amana cauza, Se acorda termen in sedinta publica. Trebuie sa inteleg ca partea adversa a fost ... (vezi toată discuția)
Desi am solicitat judecarea cauzei in lipsa mea, am fost citat cu mentiunea ''in caz de neprezentare a partilor, se va putea trimite un inscris'' ContSters184698 ContSters184698 In citatie scrie ca \"in caz de neprezentare a partilor, se va putea trimite un inscris, judecata urmand a se face in lipsa\"; daca eu am precizat in cererea ... (vezi toată discuția)