La data implinirii termenului apare pe sit-ul judecatoriei - Amana cauza, Se acorda termen in sedinta publica.
Trebuie sa inteleg ca partea adversa a fost prezenta la proces si a cerut amanarea cauzei?
este posibil si ce spuneti dvs dar este posibil si sa se fi amanat din motive independente de cealalta parte - spre exemplu dvs, sau alta parte din dosar nu ati fost legal citati.
Va multumesc pentru raspunsurile primite; nu am primit intampinarea, nu sunt din Bucuresti pentru a ma prezenta la proces si nu am posibilitatea sa studiez dosarul ; in cerere am mentionat ca se poate judeca cauza si in lipsa mea. Exista posibilitatea sa-mi fie trimisa intampinarea prin posta pt a formula raspuns la intampinare pana la urmatorul termen?
Conform citatiei primite, in caz de neprezentare a partilor, judecata se va face in lipsa, daca se solicita in scris acest lucru de catre una dintre parti. Eu in cerere am specificat la sfarsit acest lucru si anume " cauza se poate judeca si in lipsa mea"; mai este nevoie sa trimit inscris separat cu aceasta mentiune, sau trimiterea citatiei este doar o formalitate, o procedura, iar ceea ce am scris in cerere este suficient?
daca ati solicitat judecarea in lipsa atunci nu mai trebuie sa faceti niciun alt demers pentru a obtine acest lucru. Instanta va trimite totusi citatii, pentru ca asa prevede legea - pana cand nu luati termenul in cunostinta(adica sa fiti macar odata prezent in sala), veti fi in continuare citat.
In ce priveste intampinarea, daca ea nu v-a fost comunicata, puteti cere instantei printr-o cerere scrisa sa faca acest lucru.