avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen in sedinta publica
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen in sedinta publica

La data implinirii termenului apare pe sit-ul judecatoriei - Amana cauza, Se acorda termen in sedinta publica.
Trebuie sa inteleg ca partea adversa a fost prezenta la proces si a cerut amanarea cauzei?
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2013
elenisa, utilizator
Daca nu ajung la judecatorie la termenele fixate nici macar o data, ce se intampla, nu se mai judeca cazul? Daca trimit prin posta un inscris, o nota prin care specific ca am luat la cunostinta de citatia trimisa, mai e nevoie sa ma prezint cel putin o data?
Buna ziua,

nu este nevoie sa va prezentati. Eu v-am explicat in ce conditii nu ati mai fi citat - daca veti lua termenul in cunostinta. Altfel, procesul se judeca si fara dvs. pentru ca ati solicitat judecata in lipsa.

Costi Boncu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistare pensie intretinere constan constan Buna ziua, Fostul sot cere sistarea pensiei de intretinere pe caz de boala ,pe care am obtinut-o in instanta . Avand in vedere ca starea de nevoie s-a ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa contina un inscris pt ca judecata sa se faca in lipsa? Livica Livica Buna ziua! Din nou apelez la bunavointa dvs. pentru unele lamuriri! In procesul intentat de fostul meu sot pt micsorare pensie alimentara, la prima infatisare ... (vezi toată discuția)
Cum fac un inscris pt.judecare in lipsa? termo termo buna seara va rog sa-mi spuneti cum fac un inscris pe care sa-l trimit la tribunal pt. ca o cauza sa se judece in lispa mea? cu cat timp inainte de termen ... (vezi toată discuția)