avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Desi am solicitat judecarea cauzei in lipsa mea, am ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Desi am solicitat judecarea cauzei in lipsa mea, am fost citat cu mentiunea ''in caz de neprezentare a partilor, se va putea trimite un inscris''

In citatie scrie ca "in caz de neprezentare a partilor, se va putea trimite un inscris, judecata urmand a se face in lipsa"; daca eu am precizat in cererea de chemare in judecata ca dezbaterile sa se desfasoare in lipsa, mai trebuie sa trimit inscrisul la care se face referire in citatie?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 02:23, 22 Aprilie 2012
Daca ati scris in cerere solicitarea judecarii in lipsa nu ar trebui sa mai solicitati inca odata. S-ar putea sa nu fi vazut judecatorul aceasta mentiune. Oricum aceasta mentiune din citatie face parte din continutul ei standard. Pentru orice eventualitate, trimiteti o precizare sau niste note de sedinta prin care mentionati expres acest lucru.
Nu trebuie sa trimiteti absolut nimic si nu trebuie sa va faceti probleme. Pe orice citatie apare aceasta mentiune. Nu exista citatii cu continut diferit pentru cei care au solicitat judecarea cauzei in lipsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa cuprinda un inscris prin care se solicita judecata in lipsa? 66ani 66ani Am primit azi o Citatie, prima de altfel (dupa ce in data de 19.05.2016 am depus cerere de chemare in judecata angajator-respectiv primarie) pentru data de ... (vezi toată discuția)
Judecat in lipsa Ramona24 Ramona24 Text din citatie [i]In caz de neprezentare a partilor se va putea trimite un inscris, judecata urmand a se face in lipsa?[/i] la ce inscris se refara? ... (vezi toată discuția)
Curatela, nu inteleg din citatia primita urmatoarele: .....".in ... natasav natasav Curatela, Nu inteleg din citatia primita urmatoarele: .....\".in caz de neprezentare a partilor, se va putea trimite un inscris, judecata urmand a se face in ... (vezi toată discuția)