avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce trebuie sa cuprinda un inscris prin care se ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce trebuie sa cuprinda un inscris prin care se solicita judecata in lipsa?

Am primit azi o Citatie, prima de altfel (dupa ce in data de 19.05.2016 am depus cerere de chemare in judecata angajator-respectiv primarie) pentru data de 04.10.2016. In Citatie se specifica "In caz de neprezentare a partilor, se va putea trimite un inscris, judecata urmind a se face in lipsa."Stiu ca si primaria a primit aceeasi Citatie tot astazi, cu acelasi termen.
In caz de neprezentare, ce ar trebui sa cuprinda inscrisul respectiv? In ce consta acesta? Trebuie depus acest inscris si de reclamant si de pirit? Eu in calitate de reclamant as vrea sa depun un asemenea inscris, intrucit nu cred ca voi putea sa ma prezint la data respectiva in sala de judecata, dar nu stiu ce trebuie sa cuprinda! Va multumesc pentru ajutorul pe care m-il veti da, prin raspunsul dumneavoastra.:)
Cel mai recent răspuns: 66ani , utilizator 17:46, 15 Septembrie 2016
Trebuia să scrieți la finalul cererii de chemare în judecată faptul că solicitați judecarea cauzei și în lipsa dvs. și astfel nu ar mai fi trebuit să trimiteți nimic acum. Accesați link-ul de mai jos și folosiți modelul și îndrumările pe care le găsiți acolo.
[ link extern ]
Multumesc din suflet!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare de judecare a cauzei în lipsã eron eron Am primit o citatie, cine imi explica ce inseamna? Sunteti chemat in aceasta instanta, camera SALA X, complet c4, in data de xx.xx.2013, ora xx:zz in ... (vezi toată discuția)
Curatela, nu inteleg din citatia primita urmatoarele: .....".in ... natasav natasav Curatela, Nu inteleg din citatia primita urmatoarele: .....\".in caz de neprezentare a partilor, se va putea trimite un inscris, judecata urmand a se face in ... (vezi toată discuția)
Desi am solicitat judecarea cauzei in lipsa mea, am fost citat cu mentiunea ''in caz de neprezentare a partilor, se va putea trimite un inscris'' ContSters184698 ContSters184698 In citatie scrie ca \"in caz de neprezentare a partilor, se va putea trimite un inscris, judecata urmand a se face in lipsa\"; daca eu am precizat in cererea ... (vezi toată discuția)