Ma intereseaza sa stiu in ce conditii pot fi refuzate bonurile de masa de catre comercianti/supermarketuri -motiv ca ar fi deteriorate/nu sunt rupte corect?
Astazi am mers la Mega Image cu bonurile (de la Ticket Restaurant) taiate drept cu foarfeca pe dunga punctata- nimic deteriorat,in stare perfecta.
Domnna de la casa mi-a atras atentia ca nu se pot primi daca nu nu se vede rupta aceea punctata ....adk cumva sa se vada ca le'am rupt din cotor, nu ca le-am taiat cu foarfeca.
Motivul mi se pare absolut stupid, insa stiu ca exista fel si fel de legende urbane/dispositii interne in ceea ce priveste felul cum trebuie sa arate aceste amarate de bonuri.
Acest gen de reguli - ar trebui afisate undeva la vedere - in regulamentul supermaketului etc? Cum pot contracara un asemenea argument care este pur si simplu stupid si ilogic, dar din cauza caruia nu imi sunt acceptate bonurile drept plata.
Zodiac... :)
tanguera
[b]BERBEC [/b](21 martie – 20aprilie)
[b]Simbol[/b]: Berbecul. Ala din Evul Mediu cu care se daramau portile castelelor. Baga bine in cap chestia ... (vezi toată discuția)