avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Bonuri de masa - in ce conditii pot fi refuzate de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Bonuri de masa - in ce conditii pot fi refuzate de catre comercianti/supermarketuri?

Buna,

Ma intereseaza sa stiu in ce conditii pot fi refuzate bonurile de masa de catre comercianti/supermarketuri -motiv ca ar fi deteriorate/nu sunt rupte corect?

Astazi am mers la Mega Image cu bonurile (de la Ticket Restaurant) taiate drept cu foarfeca pe dunga punctata- nimic deteriorat,in stare perfecta.
Domnna de la casa mi-a atras atentia ca nu se pot primi daca nu nu se vede rupta aceea punctata ....adk cumva sa se vada ca le'am rupt din cotor, nu ca le-am taiat cu foarfeca.
Motivul mi se pare absolut stupid, insa stiu ca exista fel si fel de legende urbane/dispositii interne in ceea ce priveste felul cum trebuie sa arate aceste amarate de bonuri.

Acest gen de reguli - ar trebui afisate undeva la vedere - in regulamentul supermaketului etc? Cum pot contracara un asemenea argument care este pur si simplu stupid si ilogic, dar din cauza caruia nu imi sunt acceptate bonurile drept plata.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:40, 11 Iunie 2013
Incercati sa sesizati OPC-ul in legatura cu acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi place acest blog... ContSters196669 ContSters196669 Sunt cateva bloguri pe care le citesc cu placere. Unul dintre acestea este al lui Vlad Petreanu ([b]Amar de Zi[/b]), un jurnalist inteligent, fost ... (vezi toată discuția)
Haideti sa scriem povesti! Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Istoria lui Yakov-povestitorul Binecuvântat şi slăvit fie numele Domnului peste lumea pe care El a facut-o prin voia Sa! Am să vă spun acum o poveste. ... (vezi toată discuția)
Zodiac... :) tanguera tanguera [b]BERBEC [/b](21 martie – 20aprilie) [b]Simbol[/b]: Berbecul. Ala din Evul Mediu cu care se daramau portile castelelor. Baga bine in cap chestia ... (vezi toată discuția)