avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Somatie - notificare pentru incalcarea proprietatii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Somatie - notificare pentru incalcarea proprietatii private

Rog a-mi oferi un model de somatie-notificare pentru a o expedia vecinului care si-a consolidat casa si a intrat cu stalpii pe proprietatea mea cu cel putin 12 cm , a construit o usa cu geam care da pe proprietatea mea - toate acestea fara acceptul meu - lucrare efectuata in lipsa mea - aceasta constructie nu o putea face fara a incalca proprietatea mea - lucru pe care l-a facut fara acceptul meu !
Pot depune si o plangere penala in aceasta privinta ? ce pasi si documente trebuiesc intocmite ? rog daca se poate un model !

Multumesc

Alte discuții în legătură

Ce masuri pot lua impotriva unui vecin care are o fereastra la baie( pe calcan) prin care se uita la mine in casa Corina123456 Corina123456 Buna ziua! In urma cu un an si jumatate am achizitionat un apartament la etajul 2 al unui imobil p+2+m, construit legal. Apartamentul are un living+bucatarie ... (vezi toată discuția)
Gard despartitor ion04 ion04 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a pune in aplicare o constatare a Inspectoratului de Stat in Constructii care, in urma aesizarii ... (vezi toată discuția)
Constructie pe limita de proprietate ArianaArad ArianaArad Vecinul meu si-a construit casa pana la limita de proprietate, fara nici un geam sau alta deschidere inspre mine. Conform PUZ tebuia sa pastreze o distanta de ... (vezi toată discuția)