avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz facut de jurnalisti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz facut de jurnalisti

Buna seara


In primul rand imi cer scuze de la moderatori pentru ca nu am postat unde trebuie si ii rog pe aceasta cale sa ma redirectioneze si pe mine unde trebuie cu acest topic.

In urma cu 5 ani un prieten de al meu a comis o fpata penala de inselaciune in care a inselat mai multi oameni , fapta s-a judecat a aparut la ziarul local cu fapta respectiva a primit pedeapsa cu suspendare 3 ani si trebuie sa dea inapoi sumele inselate oamenilor pagubiti . Acum incepe problema ori unde ar vrea sa meraga sa lucreze nu poate sa se angajeze din cauza ca este acea postare pe internet la ziarul respectiv si oricine cauta dupa numele lui in google apare acea informatie despre el .

Intrebarea mea este cum s-ar putea sterge acea de acolo exzista vro cale legala ca si porietenul meu sa se poata duce a munca si sa dea napoi bani la oameni?

Va rog sa imi raspundeti . Va multumesc anticipat raspunsurile acordate ! =D>
Cel mai recent răspuns: all3ss1o , utilizator 12:41, 12 Iunie 2013
Nu am auzit sa existe aceasta posibilitate de a se sterge asa ceva.
Doar daca era nevinovat se putea da dsezmintire in acelasi mod.
Oke si atunci el cat traieste nu mai poate munci in tara sau cum va fi asta pentru o prostie comisa in trecut ?
De obicei nu se publică numele complet al făpturitorilor, ci iniţialele . Dar nu se ţine cont de acest aspect, din păcate. Să vorbească cu cei de la ziar , pentru că ei pot modifica datele din ziarul online.
Ce termen de incercare a fost acordat in cauza?
Va intreb pentru a verifica daca s-a reabilitat.
oricum majoritatea angajatorilor cer cazier judiciar ca atare acolop va aparea fapta ca atare trebuie fie sa gaseasca un angajator mai luminata la minte care sa-l accepte fe sa lucreze la negru fie sa incerce sa intre in serviciile de asistenta sociala

Alte discuții în legătură

Reabilitarea in urma unei fapte penale Roxana1231 Roxana1231 Bună ziua. Am câteva întrebări legate de reabilitare in urma unei fapte penale. In 2018, soțul meu a condus un autoturism neînmatriculat, fără permis ... (vezi toată discuția)
Reabilitare ionut214 ionut214 Buna ziua, In cazul unei pedepse de de 1 an si 3 luni cand intervine reabilitarea?Cand se va sterge din cazier definitiv?Pedeapsa a fost executata ... (vezi toată discuția)
Cand se sterge cazierul? nobi nobi am avut o condamnare de 2 ani cu inchisoare an 2oo4, as dori sa stiu cand se va sterge cazierul adica cati ani trebuie sa treaca ca sa nu mai apara la cazier , ... (vezi toată discuția)