avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigiu de munca? Daca \'\' sunt presata \'\'si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigiu de munca? Daca '' sunt presata ''si ''amenintata'' mai mult sau mai putin voalat, ce ar trebui sa fac?

Buna seara!
Lucrez intr-o companie mare unde de ceva vreme desi am realizari foarte bune,(target depasit constant peste 100%, 110%120%...depinde de luna, cu atingerea tuturor sau majoritatii obiectifelor),dar de ceva vreme cred, ca ''am calcat'' pe cineva pe''coada '' pentru ca mi s-au dat sarcini in afara fisei dar pe care nu le pot refuza , am fost relocata, mi se cauta nod in papura , cea mai mica greseala este facuta capat de tara si sunt verificata la sange; toate aceste ultra verificari inducandu-mi o stare de stress care m-a dus la depresie, plang din orice.
Bine ca lucrez mai multe ore si oricum nu pot demontra pentru ca mi se spune sa nu o fac, sa plec acasa, dar nu am cum pentru ca nu am cum sa fac tot in orele pe care le doresc ei.
Mi s-a spus(desi avem ca obiectiv sa explicam clientilor si sa promovam produsele -) sa nu vorbesc decat ce sunt intrebata ca ma verifica pe camere - aceasta afirmatie a fost facuta de mai multe ori nu o data- mie imi suna usor a amenintare.( in acelasi timp imi insulta inteligenta pentru ca nu prea are cum). Nu cred ca politica de resurse mane a companiei ar apoba astfel de practici si nici nu cred ca este la curent cu asemenea strategii de managment a resurselor umane.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: anadan8 , utilizator 23:51, 10 Iunie 2013
Buna seara,
Dupa ce va asigurati un alt loc de munca si martori suficienti precum si ceva inscrisuri care sa demonstreze cele spuse de dumneavoastra,
Va sfatuiesc sa ii dati in judecata si sa le faceti si o plangere la Consiliul National pentru combaterea Discriminarii si la ITM.
av. Gabriel Klein Kiritescu
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzurile din multinationale in romania! florin_s28 florin_s28 Buna ziua! As dori sa va semnalez urmatoarea problema cu care se confrunta din ce in ce mai multi oameni in tara noastra. Multi oameni s-au bucurat dupa ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea confidentialitatii unui diagnostic de catre angajator CristinaGh CristinaGh Buna seara, Asa cum scrie si in titlu, angajatorul, firma unde lucrez, in speta cei de la HR, s-au comportat foarte urat cand le-am spus ca am capatat o ... (vezi toată discuția)
Respectarea programului de lucru Asfaltel Asfaltel Buna ziua.Sotia mea, ca orice anjajat probabil de altfel, are in fisa postului prevazut un program de lucru de 8 ore/zi, 5 zile /saptamana , adica 40 ore ... (vezi toată discuția)