avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate acte necesare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate acte necesare

Bunicul vroia sa-mi lase mostenire pamantul vreo 7200 mp dar am amanat, si intre timp a murit si el si bunica :(( , si a ramas treaba nerezolvata! Eu am titlul de proprietate dar este pe numele bunicului. Mostenitor este tatal meu care este singur la parinti si nu stim cum ar trebui sa procedam pentu al face pe tatal meu mostenitor... si dupa... sa facem act de vanzare cumparare pe numele meu. Ce acte ar tebui, cam cat ar dura, si cam cat ar costa toata procedura? Va multumesc din suflet!!!
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 14:51, 19 Iunie 2013
Puteti merge la oricare notar din localitatea in care au trait bunicii sau daca au trait intru-un sat in orasul cel mai apropiat de satul lor.

Documentatia cadastrala dureaza aproximativ o luna, exista si varianta documentatiei in regim de urgenta (o saptamana) dar taxa de intabulare este de 5 ri mai mare.

Daca timpul pentru rezolvarea acestor probleme va este limitat puteti face cuiva procura notariala pentru a cumpara in numele dvs daca .

Nu conteaza unde au trait sau decedat, important e locul de domiciliu inscris in cartea identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suntem doi frați și deținem un teren extravilan, cu titlul ... Alexandru9876 Alexandru9876 Suntem doi frați și deținem un teren extravilan, cu titlul de proprietate pe numele bunicului. Nu mai exista alți moștenitori în afara de noi doi, ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil mostenit fara intabulare pe mostenitori! cristi_cornea cristi_cornea Buna ziua. Tata e decedat, mama traieste si suntem 2 frati. Exista o casa la tara care a fost construita de mama si tata. Exista ca si acte un plan de ... (vezi toată discuția)
Mostenire mystycum mystycum Buna ziua.Va supun atentiei urmatoarea situatie pentru care as vrea o lamurire:bunicul patern a murit,iar bunica ar dori sa-i faca acte de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)