avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj pentru elev in ultimul an de liceu, corigent la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj pentru elev in ultimul an de liceu, corigent la un obiect

daca un elev a terminat 13 clase,si a ramas corigent la un obiect,poate beneficia de somaj,pe baza DIPLOMEI DE ABSOLVIRE DE 13 CLASE?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:13, 11 Iunie 2013
1. Daca a ramas corigent nu poate sa i se elibereze diploma de absolvire.

2. Inseamna ca nu este inca absolvent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. nu imi elibereaza diploma de terminare liceu,pe motiv ... Stefanpetru05 Stefanpetru05 Buna ziua. Nu imi elibereaza diploma de terminare liceu,pe motiv ca am ramas corigent la o materie. Este legal,sau cum functioneaza? (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie de somaj daca nu dau bacalaureatul? Alexandere Alexandere Am si eu o intrebare,am terminat de curand liceul \\"12 clase\\" si m-am inscris la bac,dar nu cred ca doresc sa dau bacul anul acesta.Intrebarea este daca nu ... (vezi toată discuția)
De cand curg cele 60 de zile de la absolvirea unei institutii de invatamant ? rrobyfm rrobyfm Buna ziua. am o cunostinta care a absolvit liceul in sesiunea IUNIE-IULIE 2011. V-as ruga sa-mi spuneti si mie de la ce data se scurg cele 60 de zile in care ... (vezi toată discuția)