avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Descarcare din gestiune a unor produse defecte
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Descarcare din gestiune a unor produse defecte

Buna ziua ! Am un II-comert cu amanuntul online, neplatitor de TVA....in luna decembrie 2012 am achizitionat mai multe jucarii..acum am constatat ca 2 dintre ele sunt defecte..cum ma pot scadea din gestiune cu ele ?
Cum procedez daca anumitor produse de imbracaminte care au mici defecte sau care sunt din sezoanele trecute pentru a le putea vinde vreau sa le aplic o reducere de pret ?Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Nir, raport de gestiune, bon fiscal la intreprindere individuala? gabi.b gabi.b La o intreprindere individuala ( neplatitoare de tva), obiect de avtivitate comercializare articole vestimentare, care tine contabilitatea in partida ... (vezi toată discuția)
Evidenta marfuri in comertul cu amanuntul corinachivu corinachivu In cazul activitatii de comert cu amanuntul destinat persoanelor fizice, am obligatia de a detine casa de marcat fiscala si de a elibera clientului l vanzarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as vrea sa intreb ce cod caen trebuie pentru comercializarea ... Adiamo Adiamo Buna ziua, as vrea sa intreb ce cod caen trebuie pentru comercializarea peleților brichetelor,lemnului de foc si de constructi, precum si achizitia de camion ... (vezi toată discuția)