avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Inregistrare contabila factura de consultanta
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Inregistrare contabila factura de consultanta

Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca putem considera o imobilizare necorporala o factura de consultanta(realizare ghiduri) si care sunt aspectele care trebuie avute in vedere pt.inregistrarile contabile?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: sfarghiuelena , utilizator 10:22, 12 Iunie 2013
Buna seara,

Incercati sa detaliati putin pentru a putea intelege fenomenul.
Din cate inteleg, ati achizitionat servicii de consultanta care au constat in realizarea unor ghiduri. Incercati sa ne spuneti ce fel de ghiduri si care este scopul realizarii acestora.

Numai bine
Este vorba despre o asociatie non-profit,care lucreaza cu fd.nerambursabile si care are ca obiect de activitate dezvoltarea inter-regionala.Aceste ghiduri sunt folosite la evenimentele care se organizeaza,atat in.tara cat si in. strainatate si facturile de acest tip sunt cu valori de aprox.7000.(fiecare).Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli cu amortizarea la o asociatie nonprofit sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca in cazul asociatiilor non-profit,care lucreaza cu fonduri nerambursabile , este corect ca la mijl.fixe inreg.sau ... (vezi toată discuția)
Recomandări și sfaturi pentru impiedicarea intrarii in insolventa a societatii + randomxyz1 randomxyz1 Sunt asociat în cadrul unui S.R.L. și mă lovesc de următoarea situație: Asociatul Y în calitate de Administrator al Societății și-a exprimat intenția ... (vezi toată discuția)
Asociatie nonprofit pentru ansamblu folcloric dany_mocean dany_mocean BUNA ZIUA, AM UN ANSAMBLU FOLCLORIC LA SAT, DAR PENTRU A PUTEA EMITE FACTURA LUNARA PRIMARIEI LOCALE, TREBUIE SA NE INFIINTAM CA PERSOANA JURIDICA. ... (vezi toată discuția)