avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Avantaje pentru angajator la angajare persoane cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Avantaje pentru angajator la angajare persoane cu handicap

care sunt beneficiile unui angajator la angajarea unei persoane cu handicap
Cel mai recent răspuns: sara mihu , utilizator 15:58, 2 Mai 2014
Vedeti daca va ajuta sa intelegeti acest articol
[ link extern ]
sau
[ link extern ]
Daca am angajat o persoana cu handicap, va trebui sa raportez la vreo institutie acest lucru? I-am intocmit cim, l-am transmis in revisal, dar as dori sa stiu daca mai tr sa fac vreo formalitate speciala in acest sens.
Nu mai trebuie efectuata nicio alta formalitate.
freeelis a scris:

Nu mai trebuie efectuata nicio alta formalitate.

Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile unui membru de ansamblu artistic Hobitzi Hobitzi Sunt membru al unei orchestre simfonice de stat.As dori sa aflu care sunt drepturile mele in cazul inregistrarilor de cd si difuzarilor televizate facute la ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana handicapata GYOGYO GYOGYO Buna seara.Sunt un PFA si a-si dori sa angajez o persoana cu certifcat de handicapat grav,ca muncitor necalificat.Care sunt modalitatiile, eventual beneficiile ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca conform art 31 alin 4 ioana erghelegiu ioana erghelegiu pe data de 06.04.2010 m-am angajat la o societate comerciala, iar in contractul de munca mi s-a prevazut o perioada de proba de 90 zile, avand o funcyie de ... (vezi toată discuția)