avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contractul de mandat si indemnizatia de crestere a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contractul de mandat si indemnizatia de crestere a copilului

Lucrez la bloc ca cenzor cu contract de mandat.Peste 9 luni pot beneficia de indemnizatie creste copil?Mentionez ca inainte am lucrat cu carte de munca la un SRL.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:24, 11 Iunie 2013
1. Daca in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (inclusiv luna nasterii) aveti venituri din salarii, din activitati independente sau agricole sau perioade asimilate (eleva sau studenta la zi, somaj indemnizat, concedii medicale, concediu de maternitate etc.) puteti beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC).

2. Perioada in care ati obtinut venituri din contract de mandat este eligibila pentru a beneficia de CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil nicusofia nicusofia Buna ziua. Anul acesta as vrea sa sustin examenul pentru Scoala Nationala de Grefieri, unde o sa primesc o indemnities, insa in perioada scolarizarii o sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ratzuska ratzuska sunt insarcinata in 2 luni pe cartea de munca am 6 luni muncite prin indemnizatie...iau? :sorry: (vezi toată discuția)
Lndemnizatie crestere copil fara a fi lucrat elenutza_12 elenutza_12 Buna ziua, Cum pot beneficia de indemnizatie crestere copil fara sa fiu angajata? Exista posibilitatea de a-mi plati singura contributiile sociale ? (vezi toată discuția)