avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

sunt insarcinata in 2 luni pe cartea de munca am 6 luni muncite prin indemnizatie...iau?
:sorry:
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:25, 5 Ianuarie 2016
1. Pentru a beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC) trebuie ca in cele 12 luni premergatoare nasterii (inclusiv luna nasterii) sa aveti venituri din salarii, din activitati independente sau agricole sau perioade asimilate (eleva sau studenta la zi, somaj indemnizat, concedii medicale, concediu de maternitate etc.).

2. Daca spuneti ca sunteti salariata de 6 luni atunci beneficiati de CCC si indemnizatia aferenta daca va mentineti contractul individual de munca (CIM) pana la data nasterii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani pentru crestere copil sz9kinga sz9kinga dupa cate luni iau maternitate dupa ce ma angajez?as putea lucra 6 luni si dupa sa raman insarcinata? (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil elea elea am lucrat la o sala de jocuri intre timp sefa a bagat si pariuri sportive ,cei de la pariuri mia facut contract de 6 ore ,acum o luna jumatate sala de ... (vezi toată discuția)
Despre prenatal adinaflorica adinaflorica Buna ziua.am o nelămurire daca ma poate ajuta cineva...sunt însărcinată in câteva săptămâni,momentan nu am un loc de munca dar de curând am venit din ... (vezi toată discuția)