avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil

Buna ziua. Anul acesta as vrea sa sustin examenul pentru Scoala Nationala de Grefieri, unde o sa primesc o indemnities, insa in perioada scolarizarii o sa nasc. Este posibil sa intru in concediu de crestere a copilului dupa ce voi fi repartizata la instanta?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:51, 22 Ianuarie 2015
1. Pentru a beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC) trebuie ca in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (inclusiv luna nasterii) sa aveti venituri din salarii, din activitati independente sau agricole sau perioade asimilate (eleva sau studenta la zi, somaj indemnizat, concedii medicale, concediu de maternitate etc.).

2. Daca Scoala Nationala de Grefieri o faceti la zi atunci aceasta perioada este eligibila pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC.

3. Daca abia acum sustineti examenul de admitere de ce intrebati asa inainte de a fi repartizata la instanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru cresterea copilului symonane symonane Buna ziua! Eu lucrez la o firma din data de 11.02.2013 si am ramas insarcinata, eu ar trebui sa nasc pe 17.05.2014. Deoarece am o sarcina cu probleme o sa ... (vezi toată discuția)
Contractul de mandat si indemnizatia de crestere a copilului danutza2122 danutza2122 Lucrez la bloc ca cenzor cu contract de mandat.Peste 9 luni pot beneficia de indemnizatie creste copil?Mentionez ca inainte am lucrat cu carte de munca la un ... (vezi toată discuția)
daca beneficiez de indemnizatie gogi gogi eu trebe sa nasc pe 20 dec 2012,de lucru ma las la 1 dec.2012, si am 10 luni lucrate ,dupa care intru in medical.se iau in considerare cele 126 de zile la ... (vezi toată discuția)