avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Un nou acord de plata!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Un nou acord de plata!

Buna ziua! Am avut incheiat un acord de plata, incheiat cu o banca! L-am achitat! Iar acum mi-au cerut o suma mare si sa inchei un nou acord de plata! Nu am incheiat,noul acord de plata! In acordul de plata era stipulat,(chel.de exec.silita, asigurare,dif.dob.,daca e cazul), in cel care l-am achitat integral! Am facut o notificare catre banca, sa-mi explice ce reprezinta a ceea suma, iar raspunsul lor a fost:,,ca pot incheia un nou acord de plata”, fara sa-mi de-a detalii! Am facut si o sesizare la ANPC, dar mi-au spus ca raspunsul o sa-l primesc, conform legii, in 30 zile si se poate prelungi cu inca 15 zile! Iar conformul spuselor de la banca, trebuie sa platesc prima rata din noul acord! Ratele le plateam pe 30 ale lunii! Intrebarea mea este: daca nu primesc raspunsul , pana pe 30 ale lunii de la ANPC, pot sa ma execute silit? Sau ce pot sa fac?

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar-va rog un sfat, urgent grigorevasile58 grigorevasile58 Sunt in cam in aceeasi situatie cu cea a utilizatorului Asul28, am un credit bacar care a fost vandut catre o firma de recuperari. Am luat legatura cu cei de ... (vezi toată discuția)
Credit cesionat de banca unei societati recuperare debite oana_81 oana_81 Am vazut cateva subiecte despre firmele recuperatoare. si eu sunt in aceeasi situatie. am un credit ipotecar la o banca, acestia m-au vandut catre support ... (vezi toată discuția)
De ce platim intai dobanda la credite ?! Alecsx83 Alecsx83 Buna ziua, Am dat un search pe google cu exact titlul acestui subiect si pe prima pagina nu am primit niciun raspuns relevant...nu cred ca nu si-a mai pus ... (vezi toată discuția)