avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Ajutor minimis societate productie tricotaje
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Ajutor minimis societate productie tricotaje

Buna ziua
Suntem o societate de productie tricotaje, productia realizata este exportata
Lucram in sistem loon
Putem beneficia de ajutoare minimus pentru a achizitiona utilaje noi ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 17:32, 13 Iunie 2013
Mergeti la Agentia de Dezvoltare Regionala din judetul dumneavoastra si intrebati daca sunt programe de credite europene nerambursabile pentru achizitionarea de utilaje.
Trebuie sa vedeti in HG 274/2013 cerintele si eligibilitatea firmei dvs.
ADR nu are treaba cu aceste fonduri, responsabilul de finantarea ajutoarelor de minimis este Ministerul Finantelor.
Parerea mea este ca puteti aplica pentru acest ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Catalogul surselor de finanțare - decembrie 2013 Daniela Bolog Daniela Bolog Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru) editează periodic un Catalog al surselor de finanţare nerambursabile active finanțate de ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile pentru fabricarea mobilei? claudiu013196 claudiu013196 Salutare, am si eu o intrebare in legatura cu fondurile astea nerambursabile As vrea sa imi fac o firma pentru fabricarea mobilei din lemn masiv . Am ... (vezi toată discuția)
O noua schema de ajutor de minimis pentru imm-uri! Daniela Bolog Daniela Bolog 10 mai 2013 Ministerul Finantelor a pregatit o noua schema de ajutor de minimis prin care se intentioneaza sustinerea in continuare a IMM-urilor in vederea ... (vezi toată discuția)