avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Refuzul de a elibera o adeverinta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Refuzul de a elibera o adeverinta

Buna seara,

Intrebarea mea este simpla si la subiect : Un angajator bugetar (respectiv un D.S.V. ) poate refuza eliberarea unei adeverinte solicitate de catre un angajat, chiar daca adeverinta este necesara la un dosar pentru a deveni tutorele unui copil orfan minor (raspunsul directorului fiind ca elibereaza pentru orice altceva numai pentru a deveni tutore nu)?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:37, 11 Iunie 2013
Buna ziua,
Asta se cheama abuz in serviciu.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca ai o relatie sexuala cu o minora sange1989 sange1989 ce se intampla daca ai o relatie sexoala cu o minora de 16 ani si dupe 5 luni zice ca e insarcinata si depune plangere la politie.:justcuz: (vezi toată discuția)
Pensie alimentara- retragerea plangerii pentru abandon voicudianaalina voicudianaalina buna ziua! ma numesc alina si doresc sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urmatoarea problema. am trait in concubinaj cu un baiat si avem o fetita de 2 ... (vezi toată discuția)
Expertiza abuz sexual minora luxuleta luxuleta Buna ziua, as dori sa stiu daca in cazul in care se suspicioneaza un eventual abuz sexual asupra unei minore (11 ani), dar nu se poate obtine acordul tutorelui ... (vezi toată discuția)