avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 165/2013
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 165/2013

Buna seara. As avea si eu nevoie de un sfat: bunicul meu a avut o casa in vremea comunistilor care a fost demolata iar acum 2 ani i-a fost restituit oo parte din teren, acesta fiind gradina unui bloc. A obtinut restituirea a doua bucati de teren vecine prin doua hotarari distincte, pe care le-a donat fiilor sai, insa una din bucatile de teren are o deschidere mica si nu ne permite folosirea acesteia. Am putea obtine plata compensatorie pentru acea bucata de teren, avand in vedere ca prin hotararea pronuntata ni s-a atribuit un bun imobil care nu poate fi folosit?
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 12:28, 12 Iunie 2013
Stimat forumist,

Mă îndoiesc profund că puteți obține așa ceva. Încercați, însă, să alipiți terenurile pentru a avea o proprietate utilă.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrocedarea terenurilor confiscate de regimul comunist aurasbel aurasbel care este termenul de depunere a cererii pentru recuperarea terenurilor confiscate de regimul comunist ? (vezi toată discuția)
Se aplica legea 10 pentru teren revendicat prin uzucapiune in 1986? alexberi alexberi In cauza este casa cu gradina. Pentru casa care exista acte de cumparare in 1942, dar pentr gradina nu exista acte. O mare parte din gradina (1000 mp) a fost ... (vezi toată discuția)
Reinscrierea unui teren in proprietate laviniaruth laviniaruth In anul 1985 am primit prin donatie de la bunica o casa si gradina aferenta (2000 mp). La incheierea actelor cf. legii din vremea respectiva terenul mi-a fost ... (vezi toată discuția)