avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Neprezentare la invitatie politie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Neprezentare la invitatie politie

am primit invitatie la Politie la 400 km de zona unde domiciliez, pt. o presupusa vina rutiera. Daca nu ma duc ce consecinte as putea suporta ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:04, 12 Iunie 2013
Pentru a preintampina situatii neplacute,este de preferat,cel putin sa contactati personal unitatea respectiva ,sa comunicati imposibilitatea prezentarii la termenul initial dispus
Organul de cercetare penala detine parghiile legale,astfel incat daca apreciaza ca este obligatoriu sa va audieze,poate dispune diferite masuri,inclusiv sanctiuni in sarcina dvs
Comunicati autoritatii emitente a invitatiei imposibilitatea deplasarii si solicitati eventuala audiere sa fie declinata in favoarea organelor de cercetare de la nivelul domiciliului dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit o citatie de la politie in calitate de martor nickmar nickmar prin 2007 am lucrat la cineva care se ocupa de imobiliare, iar atunci el m-a luat ca martor la un notar unde afacut o procura , acum am tot fost chemat la ... (vezi toată discuția)
Neprezntarea la ora stabilita conform citatiei av_emy av_emy Daca o persoana nu se prezinta la ora stabilita in citatie deoarece a fost citat l sediul politiei din alta localitate aflata la 6 ore distanta fata de ... (vezi toată discuția)
Informatii dosar penal bia99 bia99 buna ziua, tocmai am primit o citatie, in calitate de INVINUIT in cazuza privind DOSAR PENAL. 1. imi puteti spune va rog ce semnifica mai exact aceasta ... (vezi toată discuția)