avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs la divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs la divort

la divort am lasat sotia sa se manifeste si nu am participat,a adus martori mincinosi (ea are dosar penal pt marturie mincinoasa in alt dosar penal) s-a pronuntat divortul din culpa comuna si copiii minori (16,13 si 12 ani) au fost preluati de Fundatia Provita 2003 Targoviste unde li s-a stabilit si domiciliu.Va rog sa-mi spuneti la recurs ce art. sa invoc pentru a mi se accepta recursul in afara de ordonanta presedintiala pentru custodia copiilor?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:51, 12 Iunie 2013
Pentru a va putea indica articole de lege ar trebui sa ne spuneti ce doriti sa obtineti in recurs, daca ceea ce solicitati ati facut-o si prin cererea de la fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi copilul meu luat de protectia copilului? sunt disperat sorinolariu sorinolariu sotia mea a fugit la amant iar fiul meu a fost luat de protectia copilului.l-am luat acasa prin hot. jud. definitiva si irevocabila data de tribunalul ... (vezi toată discuția)
Plingere penala pt.neplata pensiei alimentare Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Am avut un proces pentru abandon de familie(neplata pensiei alimentare de catre fostul meu sot) pentru perioada iunie 2009 pina in mai 2010 . In ... (vezi toată discuția)
nu vreau divortul dragulin dragulin Buna ziua Am si eu una sau mai multe intrebari. Sunt casatorit de 3 luni si o relatie cu cu actuala mea sotia de zece ani si sotia vrea sa divorteze insa eu ... (vezi toată discuția)