avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchiriere cu bucluc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchiriere cu bucluc

Am incheiat un contract de inchiriere cu clauza de "reziliere unilaterala neplata chirie si...sigilare/blocare cai de acces in spatiu"
Am un chirias care nu a platit chiria de 3 luni (sa zicem) desi l-am notificat, etc...Daca acesta nu si-a ridicat bunurile din spatiu pot sigila spatiul?
Pe de alta parte, daca-si ridica bunurile...nu mai am nici o siguranta ca va plati...
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:59, 14 Iunie 2013
Pentru plata, daca contractul nu este incheiat in forma autentica sau inregistrat la finante, trebuie sa va adresati justitiei.
Pentru plata, daca contractul este incheiat in forma autentica sau inregistrat la finante constituie titlu executoriu.

Pentru evacuare trebuie sa va adresati oricum justitiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare, contract de inchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de proprietar am dat in chirie un spatiu in baza unui contract de inchiriere. In ultima ... (vezi toată discuția)
Evacuare michirto michirto as vrea sa stiu in cazul in care chiriasii nu au platit chiria de 5 luni si nu au contract decat cu un delegat al propietarului facut la o agentie imobiliara ... (vezi toată discuția)
Clauza contract de inchiriere spatiu comercial intre doua societati trandafir2 trandafir2 Buna ziua, Care ar trebui sa fie clauza specificata intr-un contract de inchiriere spatiu comercial intre doua s.r.l.uri, ca in caz de neplata a chiriei, ... (vezi toată discuția)